Træ

Hvorfor er der en folie i spartelmassen?

Publiceret på 18-12-2015

Når du åbner en Polyfilla spartelmasse kan der være monteret en folie i toppen. Folien forhindrer at spartelmassen udtørrer i emballagen. Når du har brugt af spartelmassen anbefales det at du monterer folien igen i den våde spartelmasse. Spartelmassen holder sig længere uden at tørre ud og du har frisk spartelmasse næste gang du skal spartle.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Plastisk Træ

Publiceret på 25-06-2015

Anvendes til reparation og udfyldning af mindre huller og revner i bl.a. møbler, døre, træpaneler, vindueskarme m.fl.. Velegnet til alle træsorter.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Maling- og Lak Fjerner

Publiceret på 25-06-2015

Maling- og lakfjerner opbløder og fjerner effektivt de fleste typer maling og lak, både opløsningsmiddelbaseret (Alkyd) og vandbaseret (akryl), bejdse, fernis, PU lak og 2-komponent maling/lak. Maling- og lakfjerner kan anvendes på alle træsorter, metal, puds og beton. Maling- og lakfjerner må ikke anvendes på PVC og glasfiber. På underlag af plast skal produktet testes […]

Læs hele nyheden…
Tips!

Når du anvender Polyfilla spartelmasse og har udfyldt en revne eller et hul, anbefaler vi at du glatter spartelmassen efter med en våd spartel. En våd spartel vil lette udglatningen og gøre overfladen helt fin og glat. Bare dyp spartlen i lidt vand og glat efter på overfladen.