Væg og loft

Hvorfor er der en folie i spartelmassen?

Publiceret på 18-12-2015

Når du åbner en Polyfilla spartelmasse kan der være monteret en folie i toppen. Folien forhindrer at spartelmassen udtørrer i emballagen. Når du har brugt af spartelmassen anbefales det at du monterer folien igen i den våde spartelmasse. Spartelmassen holder sig længere uden at tørre ud og du har frisk spartelmasse næste gang du skal spartle.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Universal Filler

Publiceret på 25-06-2015

Ekstra stærk universal filler som udfylder små og store revner og huller uden at synke. Hæfter fremragende på træ og mineralske overflader, bl.a.gips, puds og beton.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Tapetopbløder

Publiceret på 25-06-2015

Polyfilla Tapetopbløder fjerner enkelt og hurtigt tapet! Trænger igennem tapetet og opløser aktivt klisteret så tapetet slipper. Blødgører tapetet så det er lettere at skrape af.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Tapetklister

Publiceret på 25-06-2015

Polyfilla Tapetklister er en letanvendelig stivelsesklister til papirstapeter. Pulveret blandes hurtigt til en ensartet konsistens, som er nem at anvende. Sammensætningen af produktet er med til at give en let anvendelse og skaber grundlag for et godt resultat. Færdigblandet tapetklister kan anvendes op til 10 dage i en luftæt beholder. Indeholder mug- og skimmelhindrende midler, der beskytter mod udvikling af skimmelsvamp.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Pletforsegler

Publiceret på 25-06-2015

Til forsegling af pletter fra f.eks. fugt, nikotin, fedt, rust, kuglepen, blyant, tjære eller lignende, inden videre malebehandling. Velegnet til de fleste indendørs overflader såsom malet puds, stuk, beton, cement, mursten og træ. Polyfilla Pletforsegler isolerer pletterne og minimerer risikoen for gennemslag i den færdige malebehandling.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Megafiller

Publiceret på 25-06-2015

Udfylder store revner og huller i sten, gips og stuk, cement og mursten, beton og gipsplader. Velegnet til reparation af hjørner og til tætning af kabler/lednings gennemføringer.

Læs hele nyheden…
Tips!

Når du anvender Polyfilla spartelmasse og har udfyldt en revne eller et hul, anbefaler vi at du glatter spartelmassen efter med en våd spartel. En våd spartel vil lette udglatningen og gøre overfladen helt fin og glat. Bare dyp spartlen i lidt vand og glat efter på overfladen.