Indendørs

Polyfilla Tapetopbløder

Publiceret på 25-06-2015

Polyfilla Tapetopbløder fjerner enkelt og hurtigt tapet! Trænger igennem tapetet og opløser aktivt klisteret så tapetet slipper. Blødgører tapetet så det er lettere at skrape af.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Tapetklister

Publiceret på 25-06-2015

Polyfilla Tapetklister er en letanvendelig stivelsesklister til papirstapeter. Pulveret blandes hurtigt til en ensartet konsistens, som er nem at anvende. Sammensætningen af produktet er med til at give en let anvendelse og skaber grundlag for et godt resultat. Færdigblandet tapetklister kan anvendes op til 10 dage i en luftæt beholder. Indeholder mug- og skimmelhindrende midler, der beskytter mod udvikling af skimmelsvamp.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Pletforsegler

Publiceret på 25-06-2015

Til forsegling af pletter fra f.eks. fugt, nikotin, fedt, rust, kuglepen, blyant, tjære eller lignende, inden videre malebehandling. Velegnet til de fleste indendørs overflader såsom malet puds, stuk, beton, cement, mursten og træ. Polyfilla Pletforsegler isolerer pletterne og minimerer risikoen for gennemslag i den færdige malebehandling.

Læs hele nyheden…

Polyfilla Pletforsegler Spray

Publiceret på 25-06-2015

Pletforsegler anvendes til forsegling af pletter fra f.eks. fugt, nikotin, fedt, rust, kuglepen, blyant, tjære eller lignende, inden videre malebehandling. Pletforsegler er velegnet til de fleste indendørs flader såsom malet puds, stuk, beton, cement, mursten og træ. Pletforsegler isolerer pletterne og minimerer risikoen for gennemslag i den færdige malebehandling. Pletforsegler er let og hurtig at […]

Læs hele nyheden…